Frozen skyr bar

Bereidingstijd: 5 min en 4 uur wachten

 

Benodigdheden:

  • 280 gr Ísey Skyr Mandarin Pie (knijpzakje)
  • Handje amandelen, gehakt
  • Schep kokosrasp

 

Bereidingswijze:

  1. Meng alle ingrediënten en hou wat gehakte amandelen en beetje kokosrasp over voor de garnering.
  2. Leg vershoudfolie in de schaal of het bakje zodat je de bars er makkelijk uit kan halen.
  3. Verdeel het mengsel over de bodem en garneer met de laatste gehakte amandelen en kokosrasp.
  4. Zet voor minimaal 4 uur in de vriezer.
  5. Helemaal bevroren? Haal de bar uit het platte bakje en verwijder de folie. Snij of breek in stukken en aanvallen maar.

 

Ísey Skyr bowl met açai en tropische vruchten

Lees meer

Lemon cheesecake wafels met citrusfruit

Lees meer

Aardbei – Witte chocoladetaartje

Lees meer