Overnight oats met Perzik

Benodigheden:

  • 100 gr Havermout
  • 1,5 eetlepel kokosrasp
  • 1,5 eetlepel lijnzaad
  • 300 ml Amandelmelk
  • 1 knijpzakje Ísey Skyr Perzik
  • 2 perziken in stukjes of een klein blikje perziken, afgespoeld zonder sap.

 

Bereidingswijze:

  1. Meng de havermout, kokosrasp, lijnzaad, amandelmelk en de Ísey Skyr Perzik goed door elkaar en zet, afgesloten, voor een nacht in de koelkast.
  2. Meng de volgende ochtend alles nog een keer goed door elkaar en schep 80% van de perzikstukjes door de overnight oats.
  3. Verdeel de overnight oats over 2 glaasjes of kommetje en maak af met de rest van de perzikstukjes en wat kokosrasp.

 

 

Aardbei – Witte Chocolade pudding

Lees meer

Romige zoete hummus met chocoladesmaak

Lees meer