Eiwitrijke chia pudding met mango & skyr

Bereidingstijd                                   
5 minuten

Tijd om op te stijven
240 minuten


Spullen
Kom
Garde
Blender

 

Ingrediënten
- Chiapudding
20 g chiazaad
75 ml melk naar keuze
50 g Ísey Skyr Vanille
Optioneel: 15 g eiwitpoeder (vanille)

- Topping
50 g bevroren mango
50 g verse mango
1 el water
50 g Ísey Skyr Vanille

 

Porties: 1

 

Bereidingswijze

  1. Meng het chiazaad met de melk, 50 g skyr en voeg eventueel extra eiwitpoeder toe. Meng het voor 2 minuten tot een goed geheel en laat het minimaal 4 uur (liefst zelfs de nacht van tevoren) opstijven in de koelkast.
  2. Doe de bevroren mango, de verse mango en wat water in de blender en mix tot een glad mengsel.
  3. Voeg het mangomengsel toe aan de chiapudding en top het af met skyr.

Aardbei – Witte chocoladetaartje

Lees meer

KARAMEL KWARKTAART IN EEN GLAASJE MET KRUIDNOTEN

Lees meer