Crompouce toast

Voorbereidingstijd: ca. 5 min

Baktijd: 15 - 20 min 

 

Benodigdheden voor ca. 3 boterhammen:

- 3 volkoren boterhammen

- 1 ei

- 3 eetlepels Ísey Skyr knijpzakjes Vanille 

- een halve tl vanille aroma 

- 10 gram ruby (smelt)chocolade

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden, hete lucht.
  2. Mix het ei met de skyr en vanille aroma tot een egaal beslag.
  3. Maak met de bolle kant van een lepel een holling in je boterham.
  4. Schenk het beslag voorzichtig in de boterham.
  5. Dit bak je 15 a 20 min af in de oven totdat de custard gaar is. Het begint dan ook een beetje te karamelliseren aan de randjes.
  6. Smelt daarna de chocolade conform de instructies op de verpakking (in de magnetron).
  7. Verdeel dit over de boterhammen.

 

Eet smakelijk!

 

Een kruising tussen custardtoast en de crompouce, en ook nog eens een stuk voedzamer 😍

Ísey Skyr On Top Karamel Banoffee toetje

Lees meer