Skyr Popsicles

Bereidingstijd

10 minuten
Tijd in de vriezer
4 uur

Spullen

IJsvormpjes
IJsstokjes
Blender
Bakpapier

 

Ingrediënten

400 g Ísey Skyr Stracciatella
250 ml kokosmelk
200 g chocolade om te smelten  

 

Garnering:
Kokosrasp

 

Porties: 6 popsicles

 

Bereidingswijze

  1. Meng de skyr met kokosmelk kort in een blender en verdeel het over de ijsvormpjes. Zet de stokjes er in en zet het in de vriezer voor minimaal 4 uur.
  2. Breek de chocolade in stukjes en smelt de stukjes au-bain-marie of kort in de magnetron.
  3. Haal de ijsvormpjes kort door warm water zodat je de ijsjes makkelijker uit de vormpjes krijgt. Doop ze in de chocolade en strooi er direct kokosrasp overheen. Leg de ijsjes even op bakpapier om de chocolade te stollen. Zodra de chocolade gestold is zijn ze klaar om geconsumeerd te worden.

Romige zoete hummus met chocoladesmaak

Lees meer

Aardbei – Witte Chocolade pudding

Lees meer