Matcha skyr bites

Ingrediënten voor ongeveer 15 stuks:

  • 170 g Ísey skyr Vanille
  • 250 g aardbeien
  • 2 eetlepels chiazaad
  • 250 g witte chocolade
  • 1 theelepel kokosolie
  • 2 theelepels matchapoeder

Bereidingwijze:

1. Snijd de aardbeien in kleine stukjes en meng ze met Ísey Skyr en chiazaadjes.
2. Leg ongeveer 1 eetlepel van het mengsel op bakpapier voor elk stukje en zet ze een uur of langer in de vriezer.
3. Smelt vervolgens de witte chocolade, verdun deze met kokosolie en roer goed door voordat je het matchapoeder toevoegt en opnieuw roert.
4. Doop elk stukje in de chocolade – het is handig om twee vorken te gebruiken – en leg de stukjes terug op het bakpapier.
5. Je kunt de hapjes het beste in de vriezer bewaren, maar ze blijven ook een paar dagen goed in de koelkast.

Geniet ervan!

Ísey Skyr bowl met açai en tropische vruchten

Lees meer