Framboos - Granaatappel Mocktail

Benodigdheden voor 1 glas:

  • 70 g diepvries frambozen
  • Sap van ½ limoen
  • IJsklontjes (7-10 stuks)
  • 4 munt blaadjes
  • Ísey Skyr Drink Framboos-Granaatappel (hoeveelheid afhankelijk van het glas maar ongeveer tot 2/3 van het glas gevuld is.
  • 80 ml granaatappelsap

 

Bereidingswijze:

  1. Hak de bevroren frambozen klein en schep in het glas.
  2. Knijp het sap van de ½ limoen erover.
  3. Schep de ijsklontjes erbij.
  4. Verdeel de blaadjes munt erover.
  5. Giet de Ísey Skyr Drink Framboos - Granaatappel erbij tot 2/3 van het glas gevuld is.
  6. Scheutje granaatappelsap erbij.
  7. Even doorroeren en serveer direct voor de beste smaak en temperatuur.

 

Chopped sandwich met mango en perzik

Lees meer