Blueberry Pie mini taartjes

Bereidingstijd ongeveer 15 min excl. tijd in de koelkast.

 

Benodigdheden voor 4 mini taartjes:

  • 4 mini taartvormpjes
  • 5 Bastogne koekjes verkruimeld
  • 1 eetlepel gesmolten kokosolie
  • 1 gelatineblaadje
  • 225 gr Ísey Skyr BlueBerry Pie

 

Bereidingswijze:

  1. Vet de mini taartvormpjes in.
  2. Meng de verkruimelde Bastogne koekjes met de gesmolten kokosolie, verdeel dit over de taartvormpjes en druk goed aan.
  3. Zet de vormpjes voor minimaal 30 min in de koelkast. 
  4. Laat het gelatineblaadje in koud water weken. Knijp deze uit en verwarm deze met een eetlepel water op het vuur zodat het kan oplossen.
  5. Schep 1 eetlepel Ísey Skyr bij de gelatinemengsel en roer goed door.
  6. Schep de rest van de Ísey Skyr erbij en meng het goed door elkaar.
  7. Verdeel het gelatine-skyr mengsel over de vormpjes en zet voor minimaal 3 uren in de koelkast. 

 

MEXICAANSE SALADE MET ISEY SKYRSAUS

Lees meer

Blueberry Pie muffins met frambozen

Lees meer