Blueberry Pie mini taartjes
Bereidingstijd ongeveer 15 min excl. tijd in de koelkast.
Benodigdheden voor 4 mini taartjes:
- 4 mini taartvormpjes
- 5 Bastogne koekjes verkruimeld
- 1 eetlepel gesmolten kokosolie
- 1 gelatineblaadje
- 225 gr Ísey Skyr BlueBerry Pie
Bereidingswijze:
- Vet de mini taartvormpjes in.
- Meng de verkruimelde Bastogne koekjes met de gesmolten kokosolie, verdeel dit over de taartvormpjes en druk goed aan.
- Zet de vormpjes voor minimaal 30 min in de koelkast.
- Laat het gelatineblaadje in koud water weken. Knijp deze uit en verwarm deze met een eetlepel water op het vuur zodat het kan oplossen.
- Schep 1 eetlepel Ísey Skyr bij de gelatinemengsel en roer goed door.
- Schep de rest van de Ísey Skyr erbij en meng het goed door elkaar.
- Verdeel het gelatine-skyr mengsel over de vormpjes en zet voor minimaal 3 uren in de koelkast.