Tropische smoothiebowl met perzik skyr, mango & limoen

Ingrediënten (voor 1 bowl):

  • 150 g Ísey Skyr Perzik
  • 100 g bevroren mango
  • ½ banaan (bevroren voor extra romigheid)
  • Sap van ½ limoen
  • 150 ml kokosdrink

 

Toppings:

  • Perzik uit de vriezer, licht ontdooid en ik stukjes. 
  • Gepofte quinoa 
  • Muntblaadje

 

Bereidingswijze:

  1. Doe de skyr, bevroren mango, banaan en limoensap in een blender. Voeg een klein scheutje kokosdrink toe voor een gladde consistentie.
  2. Blend tot een dikke, romige massa.
  3. Schep in een kom en garneer met je toppings.
  4. Serveer direct, koud en fris!

 

Smoothiebowl met Framboos – Granaatappel

Lees meer

Ísey Skyr bowl met acai en pindakaas

Lees meer