Ísey Skyr On Top Karamel Banoffee toetje

Ísey Skyr On Top Karamel Banoffee toetje

 

Bereidingstijd: 5 min

 

Ingrediënten voor 2 porties:

  • Een paar scheppen Ísey Skyr On Top Karamel
  • 1 banaan
  • Een volkoren of haver biscuit 
  • Een stukje pure chocolade 85%
  • Een beetje (suikervrije) chocoladepasta

 

Bereidingswijze

  1. Snijd de banaan in plakjes en verdeel een paar plakjes over de bodem van het glas of schaaltje.
  2. Roer de skyr en schep wat van de skyr boven op de banaan. Daarover verdeel je de rest van de plakjes banaan.
  3. Verkruimel een half biscuit over de glaasjes, rasp er wat pure chocolade overheen en tot slot drizzle je er wat chocoladepasta overheen.
  4. De chocoladepasta is makkelijker te drizzlen als je het even kort verwarmt in de magnetron.

 

Dit feestelijke toetje staat binnen een handomdraai op tafel en is o zo lekker. Je zou bijna denken dat het niet gezond is, maar dat is het wel!

Lemon cheesecake wafels met citrusfruit

Lees meer