Gegrilde lamsbouten met een heerlijke chilisaus

4 lamsbouten
3 el olijfolie
1 tl Dijonmosterd
2 el citroensap
1 tl honing
1 tl fijngehakte peterselie
Zout en peper

 

Bereidingswijze:

Meng alle ingrediënten in een kom en bestrijk de lamsbouten met het mengsel. Grill de bouten gedurende ongeveer zes minuten aan elke zijde. Laat het vlees een paar minuten rusten voordat u het opdient.

 

Heerlijke chili skyrsaus, perfect voor barbecues

170 g Ísey Skyr Vanille of Naturel
3 el mayonaise
1/2 chilipeper, ontpit en fijngehakt
1 tl paprikapoeder
1 tl olijfolie
Zout en peper

 

Bereidingswijze:

Hak de verse chilipeper fijn en meng dit met de Skyr, mayonaise en olijfolie. Breng het verder op smaak met de paprikapoeder, zout en peper.

 

MEXICAANSE SALADE MET ISEY SKYRSAUS

Read more