Chocolade ijs met munt

Bereidingstijd

20 minuten
Tijd in de vriezer
6 uur

Spullen

Kom
Garde

Groot scherp mes of keukenmachine

Ingrediënten

400 g Ísey Skyr Naturel

100 g pure chocolade, fijngehakt

100 g honing

Blaadjes van 3 takjes munt, fijngehakt

Snufje zout

 

Porties: 6

 

Bereidingswijze
1.
Hak de pure chocolade en de munt fijn. Je kunt de chocolade ook raspen of vermalen in een keukenmachine samen met de munt.

  1. Schep de Ísey Skyr Naturel in een ruime kom en voeg daar de honing bij. Meng vervolgens alle andere ingrediënten erdoorheen en roer het goed met een garde.
  2. Giet het mengsel in een afsluitbare bak en zet het in de vriezer. Roer elk uur even door het mengsel om ijskristallen te voorkomen. Na zes uur heb je heerlijk en verantwoord ijs!

 

APPEL SCHIJVEN MET BLAUWE BESSEN SKYR

Lees meer